Rabo ClubSupport 2021

Ook Buurtvereniging Oppeven 2 doet dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport! U kunt ons financieel steunen door middel van het uitbrengen van een stem op Buurtvereniging Oppeven 2. Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit.

Voor wie?
Voor iedereen van 12 jaar en ouder die per 1 augustus 2021 lid was van de Rabobank.

Hoe?
Stemmen kan van 4 oktober tot en met 25 oktober via de website van de Rabobank.
U ontvangt aan het begin van de stemperiode van de Rabobank een brief met een unieke stemcode. Bewaar deze brief dus goed. U mag 5 maal uw stem uitbrengen, waarvan maximaal 2 maal op dezelfde vereniging. We vragen u dan ook vriendelijk om 2 van uw stemmen te gunnen aan onze buurtvereniging.

U kunt onze buurtvereniging financieel steunen, zonder dat het u wat kost!

Wanneer?
Tussen 4 oktober en 25 oktober 2021

Waarvoor?
De Corona-crisis stelt ons voor een lastig dilemma. Door de maatregelen kunnen we niet de activiteiten organiseren zoals we dat eerder deden. Tóch willen we als buurtverenging het contact met onze leden behouden en laten weten dat we er voor ze zijn. Zo hebben we een hulpnetwerk opgezet voor kwetsbare ouderen en hebben we inmiddels twee edities van de ‘Oppevener Gazet’ uitgebracht. Ook in de komende tijd zullen we er alles aan doen om de buurt verbonden te houden. En we hopen natuurlijk snel weer onze gebruikelijke mooie en gezellige buurtactiviteiten te kunnen organiseren.

Meer informatie?

www.rabobank.nl/clubsupport

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen. Indien u geen lid bent van de Rabobank dan is stemmen helaas niet mogelijk. Heeft u hulp nodig bij het stemmen, neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

Hartelijke groeten,
Désirée, Mireille, Karin en Gaby
Bestuur Oppeven2