Weijefeest 2022

Uitnodiging Weijefeest

Beste buurtgenoten,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het jaarprogramma staat er na 3 jaar eindelijk weer een Weijefeest gepland en wel op zaterdag 3 september aanstaande.

Wat gaan we doen?

We beginnen op het welbekende adres aan de Provinciale Weg Zuid 41 vanaf 16 uur met koffie, thee en iets lekkers. Daarna wordt gezellig de BBQ aangestoken.

De kosten voor het Weijefeest (excl. drankjes) bedragen voor volwassenen € 10,00 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 5,00 per persoon. Voor introducees bedragen de kosten € 12,50 per persoon. Drankjes zijn tijdens het Weijefeest verkrijgbaar m.b.v. consumptiebonnen.

Dit bedrag graag bij inschrijving overmaken op bovengenoemd banknummer o.v.v.

Weijefeest 3-9-2022, uw naam, straat en huisnummer.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier uiterlijk vrijdag 19 augustus te sturen naar voorzitter@oppeven2.nl of af te geven/in de brievenbus te gooien op de Raadhuisstraat 10. Eventuele contante bijdragen kunnen hier ook afgegeven worden in een dichtgeplakte envelop voorzien van naam, straat, huisnummer en inschrijfformulier.

Indien de weersvoorspellingen voor zaterdag 3 september te slecht zijn, dan gaat de activiteit helaas niet door en krijgt u uiteraard uw geld terug!

Wij hopen op veel enthousiaste reacties van jullie kant!

Gaby, Karin, Mireille & Desiree