Burenhulp

Burenhulp gevraagd

Beste buurtleden,

In deze bizarre tijden van de Coronacrisis zijn er binnen onze buurt misschien oudere of hulpbehoevende buren die een handje hulp kunnen gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • het doen van boodschappen
  • de hond uitlaten
  • het halen van medicijnen
  • een telefoontje naar iemand die alleen is

Aan de andere kant zijn er ook mensen in de buurt die bovenstaande hulp kunnen en willen bieden. We zullen bij de mensen uit de risicogroep van het Coronavirus een boodschap bezorgen. Dat ze hulp kunnen krijgen als ze dat nodig hebben.
Mocht je een handje willen helpen waar nodig, reageer dan op deze mail (secretaris@oppeven2.nl), met een mobiel nummer. We voegen je toe aan een app-groep en als er om hulp gevraagd wordt, zullen we dat in deze groep melden.

Uiteraard spreekt voor zich dat we daarbij de geldende richtlijnen in acht moeten nemen, om ieders veiligheid te borgen. Dus geen lichamelijk contact, 1,5 meter afstand en als mensen ziek zijn of ook zelfs maar lichte verkoudheidsklachten hebben helemaal geen direct contact.

Op deze manier hopen wij dat we er samen voor kunnen zorgen dat we deze ellendige en bizarre tijd allemaal goed doorkomen.

Namens het bestuur van Buurtvereniging Oppeven 2,

alvast bedankt!!!

Désirée, Mireille en Gaby